Onze Diensten

Directe Verkoop

We verkopen direct aan particuliere klanten. Dit doen we onder andere via onze webshop. Maar ook via loodsverkopen. Ook is het mogelijk om bestellingen door te geven en deze op afspraak af te halen.

Groothandel

We leveren als groothandel aan de horeca. We gaan verder dan de gewone groothandel. Samen met de klanten stellen we een (wisselend) assortiment op dat goed aansluit bij het publiek en het bestaande aanbod. We leveren een mooie bierkaart in de eigen huisstijl van de klant.

Proeverijen

We organiseren regelmatig proeverijen voor onze klanten. Deze proeverijen bestaan uit het proeven van een aantal speciaalbieren, gecombineerd met kaas en worst. Geregeld steken we tijdens een proeverij de barbecue aan. We kunnen ook proeverijen op locatie organiseren.

Pakketten

We stellen bierpakketten samen. Deze pakketten zijn beschikbaar voor de particuliere verkoop. Het is mogelijk om de pakketten volledig te personaliseren, zowel de inhoud als de verpakking. Ook leveren pakketten voor bedrijven voor bijvoorbeeld relatiegeschenken of kerstpakketten.

Meer weten over Kruukbier?
Neem contact op

Copyright © 2020 Kruukbier All Rights Reserved

Openingstijden winkel:
Zaterdag 14-17 uur
Webshop open 24×7

Telefoon +31 (0) 6 81740188

Email info@kruukbier.nl

KvK 56875460

Adres:

Bennebroekerdijk 249 B-1

2142 LE. CRUQUIUS